Pertubuhan Kebajikan Al-Qudwah

Projek Kasih Ramadhan

RM55 of RM20,000 raised

12 Mac 2024, Ramadan bakal menjelma tidak lama lagi. Seperti tahun-tahun yang sebelumnya, Pertubuhan Kebajikan Al-Qudwah Kedah sekali lagi mengadakan kutipan sumbangan untuk Projek Kasih Ramadan – Bantuan Untuk Asnaf.

Projek ini bertujuan memberikan bantuan kepada 100 asnaf di sekitar Kuala Muda & Kota Setar. Setiap asnaf akan menerima wang tunai sejumlah RM200 sebagai wang bantuan persediaan menghadapi bulan Ramadan berkat.

Oleh itu, jumlah yang disasarkan untuk kutipan sumbangan ini adalah sebanyak RM20,000 sebelum 8 Mac 2024. Sumbangan akan disampaikan kepada asnaf yang terpilih sebelum bermulanya Ramadan inshaAllah.

Sumbangan boleh dilakukan menggunakan borang sumbangan online yang disediakan atau juga terus kepada akaun bank pertubuhan atas nama  seperti berikut :

  • Nama Akaun : Pertubuhan Kebajikan Al-Qudwah Kedah
  • No Akaun : 8603 3313 76
  • Bank : CIMB Bank
  • Kod rujukan sumbangan : santuniasnaf
  • Email : [email protected]

Jom kita bersama-sama menginfak bagi mengaut keuntungan pahala membantu mereka yang dalam kesusahan disamping berkongsi kebahagian rezeki bersama.

Sebarang pertanyaan, boleh menghubungi Pengerusi Pertubuhan Kebajikan Al-Qudwah, saudara Mohamad Fadzli di talian 019 578 0049.

Mudah-mudahan Allah s.wt membalasi kita dengan ganjaran pahala berlipat kali ganda. InshaAllah.

RM
Personal Info

Donation Total: RM10.00